Stella Maris Beautysalon

Nagelstudio Stella Maris Beautysalon is gelegen aan de Friezenburg 151 in Bolsward.

Meer informatie over Stella Maris Beautysalon in Bolsward

Op zoek naar een Beautysalon in Bolsward? De deskundigen van Stella Maris Beautysalon verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Stella Maris Beautysalon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Bolsward.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Friezenburg 151 in Bolsward. Stella Maris Beautysalon kun je telefonisch bereiken via: en voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Stella Maris Beautysalon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Stella Maris Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stella Maris Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stella Maris Beautysalon

Bezoekers bekeken ook