Tahani Style Beauty Salon

Kapper Tahani Style Beauty Salon is gelegen aan de Noordwal 576 in Den Haag.

Meer informatie over Tahani Style Beauty Salon in Den Haag

Op zoek naar een Beautysalon in Den Haag? De deskundigen van Tahani Style Beauty Salon verwelkomen je graag in hun Kapper om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Kapper Tahani Style Beauty Salon ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Den Haag.

De exacte locatie van deze Kapper is te vinden aan de Noordwal 576 in Den Haag. Tahani Style Beauty Salon kun je telefonisch bereiken via: 31 70 406 8717 en voor meer informatie kun je de website http://www.tahanistyle.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Tahani Style Beauty Salon staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Tahani Style Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tahani Style Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Tahani Style Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook