Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier

Nagelstudio Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier is gelegen aan de Leehove, Jan van de Laarweg 26 in De Lier.

Meer informatie over Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier in De Lier

Op zoek naar een Beautysalon in De Lier? De deskundigen van Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier verwelkomen je graag in hun Nagelstudio om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Nagelstudio Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van De Lier.

De exacte locatie van deze Nagelstudio is te vinden aan de Leehove, Jan van de Laarweg 26 in De Lier. Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier kun je telefonisch bereiken via: 31 6 42255350 en voor meer informatie kun je de website http://tiptoe.eu/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiptoe - Specialist in schimmelnagels De Lier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Tiptoe – Specialist in schimmelnagels De Lier

Bezoekers bekeken ook