Tres Beauty Health en Wellness centrum

Huidverzorgingskliniek Tres Beauty Health en Wellness centrum is gelegen aan de Hof van Delftlaan 61 in Delft.

Meer informatie over Tres Beauty Health en Wellness centrum in Delft

Op zoek naar een Beautysalon in Delft? De deskundigen van Tres Beauty Health en Wellness centrum verwelkomen je graag in hun Huidverzorgingskliniek om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Huidverzorgingskliniek Tres Beauty Health en Wellness centrum ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Delft.

De exacte locatie van deze Huidverzorgingskliniek is te vinden aan de Hof van Delftlaan 61 in Delft. Tres Beauty Health en Wellness centrum kun je telefonisch bereiken via: 31 6 28437259 en voor meer informatie kun je de website http://www.salontres.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Tres Beauty Health en Wellness centrum staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Tres Beauty Health en Wellness centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tres Beauty Health en Wellness centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Tres Beauty Health en Wellness centrum

Bezoekers bekeken ook