Wimpers bij Geertje

Schoonheidssalon Wimpers bij Geertje is gelegen aan de Bûterikkers in Workum.

Meer informatie over Wimpers bij Geertje in Workum

Op zoek naar een Beautysalon in Workum? De deskundigen van Wimpers bij Geertje verwelkomen je graag in hun Schoonheidssalon om je van advies te voorzien over een groot assortiment van schoonheidsartikelen en -behandelingen.

Bij Schoonheidssalon Wimpers bij Geertje ben je aan het juiste adres wanneer je lichaam behoefte heeft aan verzorgende, ontspannende en/of cosmetische behandelingen. Ideaal om even binnen te winnen als je in de buurt bent van Workum.

De exacte locatie van deze Schoonheidssalon is te vinden aan de Bûterikkers in Workum. Wimpers bij Geertje kun je telefonisch bereiken via: 31 6 57704472 en voor meer informatie kun je de website http://www.wimpersbijgeertje.nl/ raadplegen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, wanneer je in de buurt bent. Het vriendelijke team van Wimpers bij Geertje staat graag voor je klaar.

Hoe kom je bij Wimpers bij Geertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wimpers bij Geertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Wimpers bij Geertje

Bezoekers bekeken ook